Over mij

Hallo,

Mijn naam is Carlo, en ik ben een fan van Japanse animatie, oftewel anime, sinds 2006. Sinds kort heb ik besloten wat meer te willen doen met de kennis die ik in die tijd heb vergaard, vandaar deze blog.

Het doel is om elke vrijdag een recensie of ander bericht te publiceren. Omdat ik tot nu toe weinig Nederlandse anime sites heb gezien, heb ik besloten dit in het Nederlands te doen.

De anime die ik behandel zullen voornamelijk afgesloten zijn, zodat ik een volledige mening heb over hetgeen dat ik schrijf. Dus zal ik het weinig hebben over de nieuwe anime die op het moment gesimulcast worden. Hopelijk vinden jullie dit niet erg.

Verder heb ik gekozen om de westerse naamvolgorde te gebruiken en lange o’s te romaniseren als ‘oh’, om zoveel mogelijk verwarring te voorkomen.

Suggesties zijn altijd welkom, hoewel het natuurlijk mijn beslissing is of er ik ook iets mee ga doen. Ik kan ten slotte niet elke serie kijken!

Voor verder contact en updates raad ik aan om me op twitter te volgen (@Carlogandro) of op tumblr, hoewel mijn tumblr wel Engelstalig is.

Ik hoop dat jullie iets zullen hebben aan mijn mogelijk overbodige meningen!
Carlo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s